GRUPS PER A JOVES

KE PENSO? SÓK KI SÓK?

Hem creat un espai i un temps per conèixer-nos, per saber qui som. Si compartim experiències, vivències, neguits i baralles, idees, dubtes i reflexions, podrem saber com som. Buscarem un sentit positiu als nostres problemes, amb la família i la societat, trobant un canvi que ens ajudi a ambdues parts.

Les noves tecnologies ens poden ajudar a milloragrup_1 la nostra vida quotidiana i les nostres relacions individuals, i amb la família. Aconseguint ser més autònoms, i millorant la nostra independència però poder créixer. El nostre objectiu es saber com relacionar-nos amb els grans i com encarar una nova etapa vital.

Descobrir com sóc i que vull com a jove per portar el meu dia a dia, sense entrebancs i amb optimisme. Aprenent a superar els conflictes i els nous reptes que se’m plantegen mitjançant el intercanvi d’experiències amb altres joves del grup, i poder veure el nostre futur.

Temàtiques per sessions:
– Estructurar i millorar l’autoestima i l’autonomia.
– Els drets i deures, hàbits bàsics de salut per adonar-nos-en que provoquem.
– Límits propis i aliens, per veure errors i saber com iniciem les guerres obertes.
– La prevenció d’abussos, i conductes additives, per entendre que fem quan no ens respectem, abordant la prevenció de drogodependències,
– Com ens afecten les bones i les males relacions en aquesta etapa?
– La gestió de la primera economia amb relació amb els nostres adults.
– Les pors i baralles entre la família, iguals o adults, cercar per que no avanço.
– Indagarem en la informació sexual per entendre’ns i respectar-nos.
– Els estudis o la feina, que ens agrada, i si volem emancipar-nos i quan.

grup_2

Periodicitat setmanal de 1:30 hores per la tarda, els dimecres de 18:30h a 20:00h. Amb dinàmiques de grup i conversa final per valorar com ens sentim amb el que hem viscut a la sessió. Amb dues sortides de cap de setmana fora de Barcelona, una a finals gener i l’altre a principis de juny, sortint el dissabte al matí i tornant el diumenge al migdia. Coordinadora: Clara Darder.

grup_3Per a més informació parleu amb la CLARA DARDER (620507634) i per apuntar-vos truqueu a l’Institut Gestalt (932372815)

Comparteix a les teves xarxes socials!