CRISTINA PANDIS, XÈNIA GALTÉS, PAOLA MANJÓN I NOÈLIA BAUTISTA: “Ens hem esforçat molt per ser aquí” Pregoneres de la Festa Major de Gràcia 2019

Les quatre pregoneres, l’Eva (Cap de comunicació de l’acidH) i jo, després de l’entrevista.

Des de l’Independent vaig entrevistar a les Pregoneres de la Festa Major de Gràcia 2019. L’entrevista va ser al Cafè Adonis (Bailèn/Còrsega) i la conversa va ser molt amena i divertida. Les quatre tenien ganes de respondre totes les preguntes i al final crearem una conversa per saber com se sentien amb aquest pregó. Estaven nervioses però saben que ho faran bé.

Les esportistes Cristina Pandis, 34a, Xenia Galtes, 33a, Paola Manjón, 21a, i Noelia Bautista, 19a, seran les properes pregoneres de la Festa Major de Gràcia 2019. El motiu pel qual han estat escollides és per què són dones i formen part de l’ACIDH, estan apadrinades pels Lluïsos de Gràcia. El seu entrenament esportiu i la seva discapacitat límit, les ha portat a ser campiones internacionals ja que han participat a Olimpíades i Mundials en la especialitat de basquet. És un honor per mi poder descobrir el gran recorregut que tenen aquestes heroïnes esportives.