Educar les emocions, al programa La Ciutat, a Onda Cero.

La secció del dia 1 d’agost al programa la ciutat parlarem d’educar les emocions a l’estiu. Per estar be a nivell emocional hem de cuidar el nostre cos també. Hidratació constant. Roba fresca i protecció solar. Fer exercici amb moderació a les hores de mes calor, a la resta com sempre. Menjar saludablement, dormir  o descansar les hores necessàries., i per últim refrescar-se freqüentment.

Acostumem a dormir menys a l’estiu i no és bo. Entre la calor i les ganes d’estar amb amics i gaudir de la nit que son hores més fresques, canviem horaris que quan tornem a la feina haurem de recupera. Quan sapiguem que ja ens queden pocs dies de vacances, tornar a regular les hores de son de mica en mica per apropar-les a les acadèmiques o laborals.

A nivell emocional aprendre a gaudir dels amics, la sociabilitat no és fàcil adquirir-la de cop, sinó estem acostumats a gaudir tant dels amics com al hivern. Aprendre a avorrir-se, vol dir deixar l’estrès. Aprendre a crear del no res. Inventar. Aprendre a estar amb la família i la parella mes hores de les habituals.