GRUPS PER A JOVES

KE PENSO? SOK KI SOK?

Hem creat un espai i un temps per conèixer-nos, per saber qui som. Si compartim experiències, vivències, neguits i baralles, idees, dubtes i reflexions, podrem saber com som. Buscarem un sentit positiu als nostres problemes, amb la família i la societat, trobant un canvi que ens ajudi a ambdues parts.

Les noves tecnologies ens poden ajudar a millorargrup_1 la nostra vida quotidiana i les nostres relacions individuals i amb la família, aconseguint ser més autònoms i millorant la nostra independència per poder créixer. El nostre objectiu és saber com relacionar-nos amb els grans i com encarar una nova etapa vital.

Descobrir com sóc i què vull com a jove per portar el meu dia a dia, sense entrebancs i amb optimisme, aprenent a superar els conflictes i els nous reptes que se’m plantegen mitjançant  l’intercanvi d’experiències amb altres joves del grup i així poder veure el nostre futur.

Temàtiques per sessions:
– Estructurar i millorar l’autoestima i l’autonomia.
– Els drets i deures, hàbits bàsics de salut per adonar-nos-en que provoquem.
– Límits propis i aliens, per veure errors i saber com iniciem les guerres obertes.
– La prevenció d’abusos i conductes addictives per entendre què fem quan no ens respectem, abordant la prevenció de drogodependències,
– Com ens afecten les bones i les males relacions en aquesta etapa?
– La gestió de la primera economia en relació amb els nostres adults.
– Les pors i baralles entre la família, iguals o adults, cercar per què no avanço.
– Indagarem en la informació sexual per entendre’ns i respectar-nos.
– Els estudis o la feina, què ens agrada i si volem emancipar-nos i quan.

grup_2

Periodicitat setmanal de 1’5 hores per la tarda, els dimecres de 18:30h a 20h. Amb dinàmiques de grup i converses finals per valorar com ens sentim amb el que hem viscut a la sessió. Amb dues sortides de cap de setmana fora de Barcelona, una a finals de gener i l’altre a principis de juny, sortint el dissabte al matí i tornant el diumenge al migdia. Coordinadora: Clara Darder.

grup_3Per a més informació parleu amb la CLARA DARDER (620507634) i per apuntar-vos visiteu la web de l’Institut Gestalt.

Call Now Button